Céges csapatépítő és meeting helyszín

Panoráma teraszunk és a társalgónk egyaránt alkalmas előadások megtartására kis- közepes csapatok számára. A környéken pedig kiváló programokra van lehetőség, hogy összekovácsolódjon a csapat. Meeting/ csapatépítő helyszín szállás nélkül is lehetséges, kérjék ajánlatunkat a flamingopanzioesborhaz@gmail.com email címen.

Előadáshoz előkészített helyszín kivetítővel
Panoráma terasz asztal, székek és kivetítő

Wellnes szolgáltatások

Wellness részlegünk 2018. április 1-től áll vendégeink rendelkezésére finn szaunával, pezsgőfürdővel. Szállóvendégeink részére ezen szolgáltatások használatát a szobaár tartalmazza.

Lomi- Lomi masszázs

A testi, lelki, szellemi egyensúly varázsa. A masszázs maga a hullámzás, csak jelenlét és áramlás. A gyógyító tér, az illatok, a Teremtői energia, a probléma felvállalása, a változás melletti döntés. Adok és kapok egyensúlya.

” Te adod a Tested, Én a gyógyító Érintést”

Bejelentkezés: Vajda Mónika, +36302981298

Étkezés

Kérésre reggelit biztosítunk 5000 Ft/fő, 8.00 és 10.00 óra között. Vállaljuk ebéd vagy vacsora megszervezését is, külön egyeztetés alapján.

Parkolás

Borházunkban parkolási lehetőséget biztosítunk vendégeinknek. A parkoló használata ingyenes.

Flamingó panzió főépülete

Kerékpárkölcsönzés

Vendégeink számára kerékpárokat és nordic walking botokat téritésmentesen biztosítunk.

Kerékpárok

Személyzet, biztonság

Személyzetünk minden nap reggel 8.00-tól este 18.00-ig személyesen, vagy telefonon vendégeink rendelkezésére áll, ezen az időszakon kívül flamingopanzioesborhaz@gmail.com email címen várjuk megkeresésüket. Az Önök fokozott biztonsága érdekében kamerával és riasztóval láttuk el az épületet (a kamerás megfigyelőrendszerre vonatkozó szabályzat a Tudnivalók menüpontban olvasható).